Συνεργάτες

 

Βίβιαν Καραβάνου

Βίβιαν Καραβάνου

Ψυχολόγος- Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Anti-therapist

Η Βίβιαν Καραβάνου εργάζεται ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια 13 χρόνια και Ιδιωτεύει τα 10 από αυτά . Διδάσκει από το 2010 σε Μετεκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής , όπως Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία , Κλινική Υπνοθεραπεία και Συμβουλευτική Ψυχική Υγείας. Εποπτεύει από το 2012 στις παραπάνω προσεγγίσεις καθώς πλέον από το 2015 διεξάγει ατομικές και Ομαδικές εποπτικές Συνεδρίες με ένα συνθετικό τρόπο. Δημιουργός του ‘’AntiTherapy System ‘’ – ενός συνθετικού Μοντέλου Ψυχοθεραπείας που στοχεύει στην αποδόμηση του όρου Ψυχοθεραπείας και την αναδόμηση του ως Καταλύτης για ενεργοποίηση του μηχανισμού Αυτό θεραπείας και Αυτό – Ίασης.

Έχει γεννηθεί στο Βανκούβερ του Καναδά , και έχει μεγαλώσει στα Χανιά.

Οι Σπουδές της διεξήχθην στην Αγγλία όπου και πήρε το πτυχίο της στη Ψυχολογία (University of Essex) και το Μεταπτυχιακό της στην Συμβουλευτική Ψυχολογία (London Metropolitan University). Πρόσφερε εθελοντική εργασία στα πλαίσια της πρακτικής της Άσκησης στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο , καθώς και εργάστηκε στο NHS για δυο χρόνια στην Αγγλία Guys University Hospital, St Thomas University Hospital , προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Έπειτα εξειδικεύτηκε σε διαφορές Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις όπως : Ψυχολογική αξιολόγηση και Ψυχομετρία, Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Γνωσιακή υπνοθεραπεία , Συστημική Ψυχοθεραπεία, Κλινική Υπνοθεραπεία, Γκεστάλτ.

Από το 2013 εκπαιδεύεται στο σωματοκεντρικο σύστημα αυτό ανάπτυξης ‘Ροικότητα’ , με τον Ευθύμη Λαζάρου.

Και είναι πιστοποιημένη ‘Rebirther’ από την Louise Bloemen, και παρέχει υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών όπως rebirthing and regression Therapy, holotropic breathwork, and Shamanic Healing.

Το 2017 πηρέ το δίπλωμα της από τον δάσκαλο της Κωνσταντίνο Τσέλιο, στη Hatha Tantra Therapeutic Yoga (TTC200) Yoga Alliance από Helliodorus Yoga. Και εκτοτε διεξάγει μαθήματα Γιόγκα. Στοχεύει στο Απώτερο μέλλον να διεξάγει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες συνδυάζοντας και συνθέτοντας τις αρχές της σωματική και συνθετικής ψυχοθεραπείας και την παράδοση της γιόγκα!

Η Βίβιαν Καραβάνου , οραματίστρια και ιδρύτρια του ‘’Φ’’ Αρμονικού Πολυμορφικού Χώρου, επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της για ένα Φ αρμονικό, ενωμένο, καθαρό και φωτεινό σε όλα τα επίπεδα! αλλά και συσπειρώνει την δύναμη της ομάδας του, με σκοπό ‘’όλοι εδώ μέσα αλλά και έξω ,να βοηθάμε ανθρώπους να βοηθάνε τον εαυτό τους ‘’ και με απώτερο στόχο την εναρμόνιση μας με τον εαυτό μας, τους γύρω μας, την ζωή μας και την Φύση!

Μυρσίνη Δρακάκη

Μυρσίνη Δρακάκη

Ψυχολόγος – Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

Η Μυρσίνη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Ρέθυμνο και την μετεκπαίδευσή της στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στα Χανιά. Από το 2015 εργάζεται με έφηβους και ενήλικες και συνεργάζεται εθελοντικά μέσω εκπαιδευτικών κύκλων και ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Χανίων και τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Χανίων “Chania BC”.

Πωλίνα Βλατάκη

Πωλίνα Βλατάκη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (Συνθετικής Προσέγγισης)

Η Πωλίνα Βλατάκη έχει εκπαιδευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, Συνθετικής Ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης. Καθώς και την Θετική Ψυχολογία και την Κινηματογραφοθεραπεία.

Εργάζεται με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες και ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες και είναι η δημιουργός της ομάδας «Positive Psycology and the Movies».

Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο ίδρυμα «Η στέγη του κοριτσιού» σε μια ομάδα ανάπτυξης και εξέλιξης  ικανοτήτων  εφήβων.

Δέσποινα Σπυρίδωνος

Δέσποινα Σπυρίδωνος

Ψυχολόγος MSc, ε. Ψυχοεραπεύτρια, Τραυματοθεραπεία EMDR

Ολοκλήρωσε σπουδές  Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με εξειδίκευση στην Εγκληματολογική Ψυχολογία, University of Lincoln U.K. Μετεκπαιδεύεται στην Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση και στην Σωματοκεντρική Ψυχοθεραπεία, ενώ κατέχει το Ευρωπαικό Δίπλωμα Τραυματοθεραπείας με την τεχνική του EMDR.

Σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο “Φ” Space, προσφέροντας ατομικές και ομαδικές συναντήσεις ψυχοθεραπευτικού χαρακτήρα σε έφηβους και ενήλικες, καθώς και συμβουλευτική σε οικογένειες και ζευγάρια.

Παράλληλα, συνεργάζεται ιδιωτικά με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χανίων σε θεραπευτικό πλαίσιο οικογένειας και παιδιών των κρατουμένων του ΓΚΚΚΙ και εθελοντικά με το Τμήμα Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χανίων και τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης “Chania BC”, μέσω εκπαιδευτικών κύκλων και ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων.

Connective People

Connective People

Connective People

Η Connective People σταθερή στις αρχές και τις αξίες της, δραστηριοποιείτε με ορθολογικό και βιώσιμο τρόπο, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες αναπτύσσεται επίσης παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνει ταχύτατα στις υπηρεσίες που σας παρέχει αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία της αλλά και το τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Έτσι μπορούμε και παρέχουμε αξιόπιστες και παραγωγικές λύσεις στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά του διαδικτύου έχοντας πάντα σαν επίκεντρο της δραστηριότητας μας εσάς.

Είμαστε μια δυναμική ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Internet, με σημαντική δραστηριότητα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Αποτελούμε μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, λειτουργώντας σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον εργασίας αποτελούμε εγγύηση για τη σωστή οργάνωση και αξιοπρεπή παρουσία της επιχείρησης σας στο χώρο του διαδικτύου.

Βασικός στόχος της Connective People είναι να βοηθά τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Υπεύθυνα και με αυξημένη την πίστη αλλά και το ήθος των συνεργατών της προχωράει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρίας με ένα σύνολο υπηρεσιών ώστε να υπάρξει μια υγιή άνοδος της εταιρίας, των συνεργατών αλλά και του Ανθρώπινου δυναμικού της.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα στελέχη της εταιρίας και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα όλα μας τα προγράμματα και τις συνεργασίες συνεχώς και βρίσκουμε πάντα λύσεις ανάπτυξης σε όλους τους τομείς συνεργασίας μας.

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 18 χώρες και 260 πόλεις της Ευρώπης και παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερα

Αχιλλέας Γεωργίου

Αχιλλέας Γεωργίου

Πιστοποιημένος Success Coach

Ο Αχιλλέας είναι πιστοποιημένος Success Coach, της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο Νησί, (Island of Man Success Philosophy) , όπου μέσα από όλο αυτό το ταξίδι εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό….…. ότι »Δεν φέρνουν τα χρήματα την ευτυχία, αλλά η ευτυχία, η ευγνωμοσύνη η δράση και η πίστη μπορεί να φέρει τα πάντα».
Αυτό το εκφράζει μέσα από την δράση του Δραπέτη των Καιρών, με άρθρα, βίντεο, σεμινάρια, εμπνέοντας έτσι τους συνανθρώπους του, να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ανάπτυξη και σε αυτό που αγαπάνε.

Νικόλαος Φραγκιάς

Νικόλαος Φραγκιάς

Interventionist, Θεραπευτής, Κλινική Υπνοθεραπεία, Master Coach, NLP Trainer, Micro Expression Trainer.

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer of NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language. Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association) και Διεθνής Πρεσβευτής του ΑNLP. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute σε Emotional Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Intelligence για Συναισθηματικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection). Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer και Εθνικός Εκπρόσωπος του Body Language Center, για Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο διεξάγει τα εκπαιδευτικά “Γλώσσα του Σώματος” και “Micro-expressions”. Ακόμα, είναι ιδρυτής της εταρείας Dynamic Equilibrium καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM. Επίσημος Εκπρόσωπος της μεθοδολογίας mBIT που αφορά στην εναρμόνιση των 3 εγκεφάλων(έντερο, καρδιά, μυαλό).

Δημήτρης Γκιούλος

Δημήτρης Γκιούλος

Yoga instructor 

Ό Δημήτρης Γκιούλος ξεκίνησε να παρακολουθεί το πρώτο του μάθημα yoga το 2008 στη Θεσσαλονίκη. Το προσωπικό του βίωμα τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τη yoga. Έχοντας ολοκληρώσει  δύο Teacher Trainings, τη Yin Yang Yoga και τη Vinyasa Flow Yoga διδάσκει  στα Χανιά τα τελευταία 3 χρόνια σε γυμναστήρια και στούντιο και είναι βασικός συνεργάτης του Yoga in Crete. 

Ευθύμης Λαζάρου

Ευθύμης Λαζάρου

Σύγχρονος Αλχημιστής

Ο Ευθύμης έχει διδάξει βιοχημεία, διατροφή, εφαρμοσμένες μεθόδους φυσικής θεραπευτικής και οστεοπαθητικής στο BCOM (Un. Westminster) και έχει διατελέσει επιμελητής της πανεπιστημιακής κλινικής του BCOM. Έχει μελετήσει πολλές παραδόσεις και πρακτικές αρχαίων πολιτισμών και έχει εργασθεί με σαμάνικες παραδόσεις διαφόρων λαών. Διδάσκει δε διάφορα μέρη στο κόσμο και η βασική αρχή της δουλειάς του είναι η ενότητα του ψυχοδιανοητικού, σωματικού και πνευματικού εαυτού και η δυνατότητα της αυθεντικής έκφρασης του κάθε ατόμου.
Στο Φ Space διεξάγεται το ετήσιο σεμινάριο στη ‘‘Ροηκότητα’’ η οποία αποτελεί  μια πρόσκληση στην ανακάλυψη νέων και ταυτόχρονα στην εξερεύνηση πολύ παλαιών τρόπων και δρόμων της κίνησης του σωματικού εαυτού και την σχέση της με την υγεία σε σωματικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Επίσης τρέχει και 3 πολυετή εκπαιδευτικά και αυτό – γνωστικά σεμινάρια ‘‘Αλχημεία της διατροφής’’ ‘‘Ανθοιάματα’’ και ‘‘Αρχέτυπα και σώμα’’.

Κωνσταντίνος Τσέλιος

Κωνσταντίνος Τσέλιος

Senior Teacher Yoga Acharia of Heliodorus Yoga.

O Κώστας Τσέλιος είναι Πρόεδρος του Σωματείου Φίλων της Γιόγκα . Σπούδασε HathaTantra Γιόγκα, Διαλογισμό & Ανατολικές Φιλοσοφίες στην Ινδία & την Ταϊλάνδη, καθώς & Επικοινωνία & Πολιτισμό στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως εισηγητής της γιόγκα επί 10 χρόνια σε μεγάλα γυμναστήρια & κέντρα γιόγκα. Επίσης αρθρογραφεί για τις εναλλακτικές θεραπείες και τη γιόγκα στα βρετανικά περιοδικά Prediction και Kindered Spirit. 

Μαρία Αξυπολύτου

Μαρία Αξυπολύτου

Ολιστική Ενεργειακή Βοτανοθεραπεία και Ανθοθεραπεία

Η Μαρία είναι πτυχιούχος Ολιστικής Ενεργειακής Βοτανοθεραπείας και Ανθοθεραπείας, συνεχίζει τις σπουδές της στην Ομοιοπαθητική και ενημερώνεται συνέχεια στον τομέα των φυσικών επιστημών.

Στόχος της είναι η αναβίωση της ‘’χαμένης’’ αρχαίας γνώσης του Ιπποκράτη, Γαληνού ,Διοσκουρίδη , η οποία αντιμετώπιζε τον άνθρωπο σαν ενιαίο κομμάτι της φύσης κ όχι σαν αποσυνδεμένη μονάδα .

Μαρία Σαμαρά

Μαρία Σαμαρά

armonea:Πρακτικές Ηχοχαλάρωσης , Ηχοπαιδαγωγική , Κινησιολογική Έρευνα

 

Απόφοιτος Ψυχολογίας του τμήματος Φ.Π.Ψ. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πιστοποιήσεων πρακτικού ήχου και Ηχοπαιδαγωγού Klik του  Peter Hess Institut.

Από παιδική ηλικία μέχρι και το παρόν εξασκείται σε τεχνικές σωματικής  κίνησης και εναρμόνισης από κλασικό και σύγχρονο χορό μέχρι πολεμικές τέχνες,Yoga και Usui Reiki.

 Στόχος της είναι η εναρμόνιση σώματος και νου μέσω της Ήχοχαλαρωσης,της πρακτικής Ρέικι, αρωματοθεραπείας και κινησιολογικής έρευνας καθώς επίσης και η επανασύνδεση και η «εκ νέου γνωριμία» με το σώμα μας και τις λησμονημένες δυνατότητες του.

Graduado Canario

Graduado Canario

Abada Capoeira

Ο Graduado Canario (Γιώργος) ξεκίνησε την ενασχόληση με την Capoeira το 2001 στην Αθήνα. Από το 2006 είναι μέλος της οικογένειας της Abada Capoeira και από το 2012 (Graduado) της σχολής. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού (Rio de Janeiro, Berlin, Μadrid)και στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία διδασκαλίας 7 ετών τόσο σε τμήμα Ενηλίκων, όσο και σε  Παιδικό-Εφηβικό.

Κωνσταντίνα Μαρινάκη

Κωνσταντίνα Μαρινάκη

Δασκάλα χορού

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στα Χανιά και είναι απόφοιτη πανεπιστημίου πληροφορικής, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και κλασικού στίβου. Μαθήτρια χορού από το 2004 σε είδη όπως Street Latin, tango Argentino, Tribal Fusion, ελληνικούς παραδοσιακούς. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι μαθήτρια σύγχρονου ινδικού χορού Bollywood. Φοιτήτρια κλασσικού ινδικού χορού Odissi στη σχολή Shakti School Of Dance στο Ρατζαστάν, Ινδία. Εκπαιδευμένη σε πολλά κλασσικά και φολκλορικά είδη χορού στην Ινδία. 

Μεταδίδει με αγάπη τις γνώσεις της τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη σχολή χορού στα Χανιά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα δυνατή όπου αγαπά, σέβεται και εκτιμά ο ένας τον άλλο, παρόλη τη διαφορετικότητα! 

Αγγελική Γιανναδάκη

Αγγελική Γιανναδάκη

Ρεφλεξολογια ,Rejuvance ,Ηλεκτροβελονισμός, Reiki

Η Αγγελική ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη ρεφλεξολογία ,τα ιατρικά και τον ηλεκτροβελονισμό, στο Natural Health Science  ,στην Ακαδημία Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και στο ΚΕ.Ρ.Ε στην Αθήνα. Το reiki το έλαβε απο την πνευματική της δασκάλα και το rejuvance στο Παρίσι και στην Αθήνα. Τα περισσότερα Χρόνια έζησε στην Αθήνα και τώρα ζει και εργάζεται ,στον ευλογημένο τόπο των Χανίων.

Γεωργία Καραμπάτσου

Γεωργία Καραμπάτσου

Pilates Instructor

Η Καραμπάτσου Γεωργία προερχόμενη από το χώρο του κλασσικού αθλητισμού είναι πιστοποιημένη pilates instructor, personal & group trainer και aquafitness instructor. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων pilates σε Ελλάδα και εξωτερικό και αναλαμβάνει την εκγύμναση τόσο υγιών ατόμων όσο και ατόμων με μυοσκελετικά προβλήματα.

Αννα Χρυσανθοπούλου

Αννα Χρυσανθοπούλου

Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Η Άννα έχει εκπαιδευτεί στις Σαμάνικες Θεραπείες (“School of Sacred Arts  Lynn Andrews), στις Θεραπείες με ήχο (Celestial HealingSolara An Ra) και στην Esalen μάλαξη. Προσφέρει ατομικές συνεδρίες στο Φ Space, δουλεύοντας διαισθητικά.  Από την νέα χρονιά θα ξεκινήσει εβδομαδιαίους Σαμάνικους Θεραπευτικούς κύκλους.

Κατερίνα Παπανδρέου

Κατερίνα Παπανδρέου

Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Μετά από πολύχρονη έρευνα και  6  χρόνια σπουδές στην πιστοποιημένη Σχολή Ενεργειακής Θεραπευτικής Επιστήμης της Barbara Brennan  (βιβλίο ‘Χέρια όλο Φως’) στην Αυστρία, είναι αφιερωμένη και αφοσιωμένη στην Θεραπευτική μέσω του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου και της Ψυχοθεραπείας μέσω ενσωμάτωσης  (Body-Mind Psychotherapy).

Νίκος Τσιμπισκάκης

Νίκος Τσιμπισκάκης

Ψυχολόγος- Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Ιδρυτής της Μέθεξις Κοιν.Σ.Επ.

Ο Νίκος Τσιμπισκάκης σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές ‘Management και Marketing’ στο Πανεπιστήμιο Loughborough και τη μετεκπαιδευτική εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, καθώς επίσης είναι και ιδρυτής της Μέθεξις Κοιν.Σ.Επ.

Gudrun Thornsteins

Gudrun Thornsteins

Intuitive Healer

Η Gudrun έχει εκπαιδευτεί στην Τέχνη, και τις Θεραπείες Ήχου και είναι μαθήτρια της Kundalini Yoga.

Olga Ivanova

Olga Ivanova

Ηχοθεραπεύτρια/ Sound therapist

Η Όλγα κατάγεται από τη Λετονία και τώρα ζεί και εργάζεται στα Χανιά. Για περισσότερο από 15 χρόνια σπούδαζε κλασσική και εναλλακτική ιατρική, εσωτερικές και πνευματικές σπουδές. Ακολουθώντας το μονοπάτι της ψυχής της, ανέπτυξε την ικανότητα να θεραπεύει ανθρώπους χρησιμοποιώντας ήχους και δονήσεις για το νου, το σώμα και το πνεύμα. Στις ομαδικές της θεραπευτικές συνεδρίες χρησιμοποιεί Θιβετιανά Μπωλ και άλλα αρχαικά όργανα που προσφέρουν χαλάρωση, μειώνουν τα επίπεδα του στρές, αυξάνουν την ζωτικότητα και προάγουν την υγεία. Η Όλγα επίσης μοιράζει τις γνώσεις και την εμπειρία της για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε εναλλακτικούς τρόπους ευζωίας μέσω των ήχων και των δονήσεων.

Alexander Lundstrom

Alexander Lundstrom

Yoga Instractor

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στη Σουηδία. Η εκπαίδευσή του στη Yoga βασίζεται στην παραδοσιακή Tantra Yoga σύμφωνα με το Shri Kali Ashram σύστημα που περιλαμβάνει πρακτική στη Vinyasa Asana, ασκήσεις στην Αναπνοή, Διαλογισμό για ενέργεια και θεραπεία του Φυσικού και Συναισθηματικού Σώματος και ισορροπία στα Chakras. 

Φspace